Gedaan met laden. U bevindt zich op: Slager

Slager

Opleidingsverstrekker
SYNTRA
Registratienummer
ODB-Z00620
Geregistreerd
op: 1 september 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 840 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Vrijstellingsproef examen van de module | ODB-Z00620-001 | 1 uur
  • Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00620-010 | 32 uur
  • Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00620-011 | 32 uur
  • Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00620-012 | 32 uur
  • Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00620-013 | 24 uur
  • Verkoop van kaas | ODB-Z00620-014 | 24 uur
  • Vleesbereidingen | ODB-Z00620-015 | 24 uur
  • Gehaktbereidingen | ODB-Z00620-016 | 20 uur
  • Slager distributie | ODB-Z00620-017 | 372 uur
  • Traiteuractiviteiten | ODB-Z00620-018 | 52 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00620-019 | 1 uur
  • Basis Slagerij (Blended) | ODB-Z00620-002 | 20 uur
  • Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00620-020 | 8 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00620-021 | 14 uur
  • Vers vlees basis | ODB-Z00620-003 | 28 uur
  • Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00620-004 | 28 uur
  • Vleesproducten basis | ODB-Z00620-005 | 36 uur
  • Verkoop in de slagerij | ODB-Z00620-006 | 20 uur
  • Vers vlees gevorderd | ODB-Z00620-007 | 40 uur
  • Slager | ODB-Z00620-008 | 8 uur
  • Wild en gevogelte basis | ODB-Z00620-009 | 24 uur

Inhoud van de opleiding

De slager verwerkt en bereidt vlees, informeert klanten over het volledige slagerijassortiment teneinde vlees, vleesbereidingen en vleesproducten in de handel te brengen.