Slager
- SYNTRA
- ODB-Z00620
- op: 1 september 2023
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 840 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Modules
- Vrijstellingsproef examen van de module | ODB-Z00620-001 | 1 uur
- Vleesproducten gevorderd | ODB-Z00620-010 | 32 uur
- Verfijnde vleeswaren | ODB-Z00620-011 | 32 uur
- Warme verkoopklare gerechten | ODB-Z00620-012 | 32 uur
- Toegepaste bedrijfsvoering slagerij | ODB-Z00620-013 | 24 uur
- Verkoop van kaas | ODB-Z00620-014 | 24 uur
- Vleesbereidingen | ODB-Z00620-015 | 24 uur
- Gehaktbereidingen | ODB-Z00620-016 | 20 uur
- Slager distributie | ODB-Z00620-017 | 372 uur
- Traiteuractiviteiten | ODB-Z00620-018 | 52 uur
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00620-019 | 1 uur
- Basis Slagerij (Blended) | ODB-Z00620-002 | 20 uur
- Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00620-020 | 8 uur
- Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00620-021 | 14 uur
- Vers vlees basis | ODB-Z00620-003 | 28 uur
- Koude verkoopklare gerechten | ODB-Z00620-004 | 28 uur
- Vleesproducten basis | ODB-Z00620-005 | 36 uur
- Verkoop in de slagerij | ODB-Z00620-006 | 20 uur
- Vers vlees gevorderd | ODB-Z00620-007 | 40 uur
- Slager | ODB-Z00620-008 | 8 uur
- Wild en gevogelte basis | ODB-Z00620-009 | 24 uur
Inhoud van de opleiding
De slager verwerkt en bereidt vlees, informeert klanten over het volledige slagerijassortiment teneinde vlees, vleesbereidingen en vleesproducten in de handel te brengen.