Restauranthouder
- SYNTRA
- ODB-Z00611
- op: 1 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 968 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Modules
- Serviceverlening | ODB-Z00611-001 | 20 uur
- Ondernemen in de horeca | ODB-Z00611-010 | 40 uur
- Gevorderde zaaltechnieken | ODB-Z00611-011 | 20 uur
- Gevorderde zaalpraktijk en zaalbereidingen | ODB-Z00611-012 | 20 uur
- Restaurantdesserten | ODB-Z00611-013 | 20 uur
- Ondernemerspitch Horeca | ODB-Z00611-014 | 1 uur
- Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00611-015 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00611-016 | 8 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00611-017 | 3 uur
- Coaching werkplekleren/ 8 u | ODB-Z00611-018 | 8 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00611-019 | 4 uur
- Wereldculturen | ODB-Z00611-002 | 28 uur
- Praktijk Kok | ODB-Z00611-020 | 8 uur
- Praktijk Kelner | ODB-Z00611-021 | 8 uur
- Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00611-022 | 1 uur
- Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00611-023 | 14 uur
- Evaluatie praktijk Horecamedewerker | ODB-Z00611-024 | 8 uur
- Introductie in de horeca | ODB-Z00611-025 | 20 uur
- Basis keukentechnologie | ODB-Z00611-026 | 32 uur
- Warenkennis en keukenpraktijk | ODB-Z00611-027 | 56 uur
- Basis zaal | ODB-Z00611-028 | 20 uur
- Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00611-029 | 1 uur
- Drankenkennis | ODB-Z00611-003 | 36 uur
- Wijn leren proeven | ODB-Z00611-004 | 24 uur
- Bier leren proeven | ODB-Z00611-005 | 24 uur
- Restauranthouder | ODB-Z00611-006 | 400 uur
- Gevorderde warenkennis en praktijk: gastronomische keuken | ODB-Z00611-007 | 48 uur
- Gevorderde keukenpraktijk | ODB-Z00611-008 | 48 uur
- Voedingsleer | ODB-Z00611-009 | 36 uur
Inhoud van de opleiding
De restauranthouder is uitbater van een horecazaak, gaande van een eenvoudige bistro of taverne met dagschotel tot een trendy brasserie of gastronomisch restaurant.