Zytholoog-Microbrouwer
- SYNTRA
- ODB-Z00608
- op: 2 september 2022
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
- Vlaams opleidingskrediet
Aantal uren: 832 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Modules
- Bier en gastronomie | ODB-Z00608-001 | 40 uur
- Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00608-011 | 120 uur
- Coaching werkplekleren/ 6 u | ODB-Z00608-012 | 6 uur
- Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00608-013 | 1 uur
- Microbrouwer | ODB-Z00608-014 | 1 uur
- Ondernemerspitch Zytholoog (9039) | ODB-Z00608-015 | 1 uur
- Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00608-016 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00608-017 | 8 uur
- Praktijk brouwen graad 1 | ODB-Z00608-018 | 16 uur
- Praktijk brouwen graad 2 | ODB-Z00608-019 | 16 uur
- Bierstijlen | ODB-Z00608-002 | 28 uur
- Praktijk brouwen graad 3 | ODB-Z00608-020 | 16 uur
- Praktijk brouwen graad 4 | ODB-Z00608-021 | 20 uur
- Project Zytholoog | ODB-Z00608-022 | 12 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00608-023 | 3 uur
- Succesvol ondernemer (8400) | ODB-Z00608-024 | 1 uur
- Zytholoog | ODB-Z00608-025 | 1 uur
- Zytholoog-Microbrouwer | ODB-Z00608-026 | 320 uur
- Bier leren proeven | ODB-Z00608-027 | 24 uur
- Biersommeliertechnieken | ODB-Z00608-028 | 24 uur
- Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00608-029 | 20 uur
- Bierstijlen | ODB-Z00608-003 | 4 uur
- Brouwproces en gisting | ODB-Z00608-030 | 24 uur
- Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00608-031 | 2 uur
- Brouwproces en gisting | ODB-Z00608-032 | 2 uur
- Bierwetgeving en marketing | ODB-Z00608-004 | 24 uur
- Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00608-005 | 2 uur
- Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00608-006 | 20 uur
- Brouwerij - inrichting en beheer | ODB-Z00608-007 | 20 uur
- Brouwerij - inrichting en beheer - Begeleiding case study | ODB-Z00608-008 | 4 uur
- Business Lab 1 - Start a start-up | ODB-Z00608-009 | 40 uur